Csökkenő tendencia: 10 hónap alatt 5,2 milliót esett az egyik kedvenc lakásunk ára!

Csökkenő tendencia: 10 hónap alatt 5,2 milliót esett az egyik kedvenc lakásunk ára!

2020. januárjában már bemutattuk a 38 nm-es, frissen felújított és stílusosan kialakított, Déli pályaudvar közeli ingatlant. Meglepődve láttuk, hogy ismét felbukkant a kínálatban. A vételi ár ráadásul jelentős csökkenő ívet jár be, közelítve a kerület négyzetméter áraihoz. A helyes kislakás 42 millió helyett most 36,8 milió forintért érhető el.

Csökkenő ár, növekvő érdeklődés – részeletek

 

“Eladó az 1. kerületben, Krisztinavárosban egy 38 nm-es, 1 és 2 fél szobás, frissen felújított, kertkapcsolatos, fiatalosan berendezett tégla építésű ingatlan, amely egy 7 lakásos társasházban helyezkedik el. A nagyméretű, árnyas kert szépen gondozott, közös használatú. A csökkenő árú ingatlant egy 2019-es felújítás során a tulajdonos kizárólag első osztályú anyagokkal és berendezésekkel tette még varázslatosabbá ezt az otthont. A vezetékek cseréje megtörtént, új burkolatok lettek lerakva. Vadiúj -fürdő és -konyhaberendezések, plusz tripla üveges hőszigetelt műanyag nyílászárók lettek beépítve. A fűtésért egy Mika-kazános cirkó készülék felel.

Az átépítés során az amerikai konyhás nappali mellett dobogóra emelt, tolóajtóval szeparált, ablakos háló-dolgozószoba került kialakításra, egy kisméretű, de szintén ablakos gardróbszoba és egy ablakos fürdőszoba számos pakolóhely lehetőséggel. A több mint 3 méteres belmagassága miatt alkalmas lehet -pakoló vagy -fekvőgaléria kialakítására is igény esetén. Minden berendezés, bútor és beépített gép a vételár részét képezik. Parkolásra az utcán van lehetőség (kerületi lakosoknak 2000 Ft/év).”

00a

01

02

02a

03

04

További képek és részletek a csökkenő árú lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?