Gellérthegyi luxus lakás szecessziós villaépületben kéne, ugye?

Gellérthegyi luxus lakás szecessziós villaépületben kéne, ugye?

Naná! A 215 nm-es ingatlan jelenleg irodai kialakítással eladó, de mi azért el tudjuk képzelni a szecessziós falak között a családi életet is. És ön? 12 fotó, de biztos, hogy nem tucat látvány!

Szecessziós luxus – részletek

 

“Gellért-hegy legszebb részén, Citadella vonzáskörzetében, gyönyörű szecessziós villaépületben kialakított, egyedülálló városi panorámával rendelkező, kétszintes 215 nm alapterületű lakás, jelenleg irodai kialakítással eladó. A kerület legkedveltebb részén, kitűnő tömegközlekedési és infrastrukturális környezetben mégis csendes utcában elhelyezkedő, háromszintes szecessziós villa épület legfelső kétszintes lakása.

Az ingatlan 2009-ben került kialakításra, mikor a teljes villaépület is külső felújításon esett át.
A lakás a szecessziós villa első emeleti szintjén található 215 nm lakóterülettel és több erkéllyel rendelkezik. […]”

Az ingatlan jellemzői

  • Város: Budapest
  • Ár: 285 000 000 Ft
  • Méret: 215 m2
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 1. emelet
  • Különnyíló szobák: Igen

00a

01

01a

01b

02

02a

További fotók és részletek a szecessziós lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?