Mobilház: már Magyarországon is elérhető a magas színvonal!

Mobilház: már Magyarországon is elérhető a magas színvonal!

Egy csodás mobilház infraszaunával Egerből máris elvihető! Az ár ráadásul nem csak az elegáns, letisztult épületet, de a berendezést, sőt a szállítást is tartalmazza…

Bár az átlagember még talán óckodik a modulárius épületektől, mobilházaktól, kezd kialakulni az a réteg, aki már ebben látja a jövője zálogát. A “small housing” kiváló filozófiája elérte hazánkat is, Heves megyében pedig egyenesen egy ragyogó, hófehér csoda ütötte fel fejét. Ráadásul teljes berendezéssel! Van egy kis földje, vagy szeretne egy vendég házat a családi mellé a telekre? Most akár elviszik önnek ezt a szépséget!

Az eladó mobilház részletei

“Eladásra kínálunk egy 4 évszakos, alacsony energiájú, teljesen új építésű mobilházat, infraszaunával, berendezéssel, telepítéssel.

AMIT KÍNÁLUNK:

  • alacsony energiájú
  • nem engedélyköteles
  • külső átszellőztetett, öntisztuló kompozit burkolatú
  • fém vázszerkezetű
  • azonnal költözhető
  • nem igényel betonalapozást.

MŰSZAKI TARTALOM:

A mobilház bruttó 32 m2 alapterületű, (3,26 x 9,90 m). A falazat 10-13 cm PIR szendvicspanelból+10 cm ásványgyapotból épül fel. 2+2 fő befogadására alkalmas az épület, A+,A++,A+++ energiaosztályú gépekkel felszerelt (bojler, TV-k, hűtő..) Hűtő-,fűtő klímával vagy elektromos fűtőpanellel választható. Opcióként választható:hővisszanyerő szellőztető, terasz, jacuzzi, merülő dézsa. Az ár tartalmazza a teljes berendezést, bútorzatot, kiegészítőket. A mobilkonténer daruzással szállítható.”

További részletek és fotók a mobilház kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?