Egy tornácos szépség Dabas városából

Egy tornácos szépség Dabas városából

Dabas városa karnyújtásnyira fekszik a fővárostól, mégis mintha egy egzotikus tájra jutna az idelátogató. Csodás tanösvény, víz, víz, víz és persze egy eladó, ragyogó ingatlan várja az érdeklődőket. Magán iskola, óvoda alapítóknak, vagy a hagyományos építészetet kedvelő családoknak kiváló lehet, a most következő ház!

A Dabas városában kínált házról

 

“DABAS központi részén eladó 266 nm-es ingatlan, amely jelenleg irodaként üzemel, a tulajdoni lap szerint lakóház .Az épülethez tartozik még 28 nm pince, és 42.2 nm gazdasági épület. A telek területe 1621 nm. Minden közművel rendelkezik. A Dabas városában álló épület hagyományos építési móddal épült, tornácos kivitelezésű. Az épület nagyon jó állapotú, az évek során több felújítás is történt, rendszeresen karbantartott. A főépület helységei: 2 iroda, 2 tanterem, tárgyaló, konyha,folyosó,mosdó- wc, tornác. Kellemes hangulatú az épület, és szépen rendezett az udvara is.”

További részletek és fotók a Dabas városában kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Dabas ígérete

A Szent Jakab sétány tanösvénye, a Halász Móricz-kúria, de a helyi állat- és kirakodóvásár is mind-mind különleges ízt ad a városnak. Persze a Kossuth ház, a Mántelek Kastély vagy a Dabasi Strandfürdő is közkedvelt célpontja az idelátogatóknak. Úgyhogy aki Dabas városába költözik, nem fog unatkozni!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?