Ilyen egy konyha felújítás a Rém rendes család sztárjánál

Ilyen egy konyha felújítás a Rém rendes család sztárjánál

Christina Applegate talán legismertebb, szinte még gyerekkorában kezdődött filmsorozata mára véget ért. A színésznő karrierje azonban még korántsem. Ráadásul nem csak szerepeiben, de otthon is a megújulásra törekszik a mára 45 éves sztár. Konyha előtte és utána!

Ahogy az az ELLE Decor cikkéből kiderül, Applegate 20 éve élt elégedetten otthonában, amikor egy beázásnak hála végre rászánta magát némi felújításra. A konyhát leszámítva ugyanis tökéletesen megfelelt számára a ház, így nem nagyon volt indok a változtatásra.

A vizesedés azonban megadta azt a bizonyos lökést, amelynek hála a Laurel & Wolf belsőépítész tervezőiroda újragondolta a színésznő által csak a “világ legrandább konyhájának” titulált helyiséget.

landscape-1452537063-applegatebeforeafter

1452537108-applegatebeforeandafterseating

A lényegesen világosabb és tágasabb konyhában sokkal szívesebben tölti idejét, a mára Rém rendes családos Applegate. A különbség tényleg meglehetősen látványos, és mint a fény szerelmesei, kifejezetten örülünk a jó példának. Bízunk benne, ragadós lesz…

gallery-1452535512-applegate-249

Bónusz átalakítás: A család egy kis előszoba szerűséget is kapott, ami azért is fontos, mert a ház cipő mentes övezet. Itt végre kényelmesen, nagyobb káosz hátrahagyása nélkül teheti le mindenki a sáros, latyakos lábbelijét. A félig gardrób, félig előszoba nálunk abszolút csúcs kategóriás!gallery-1452537180-applegate-323

Forrás: ELLE Decor