Extra modern panel: egy új, magyar életforma!

Extra modern panel: egy új, magyar életforma!

Fiatalos és ultra dizájnos panelek berendezésébe fogott a hazai Studio Artikerter brandalapítója, Csap Viktor. Lássuk, milyen lehet a jelen és jövő panellakása! Elképesztő!

„Ma már nem elegendő, ha a dizájn megfelel a megálmodott stílusnak és tetszik a megrendelőnek, vagy a vendégeknek. Mindez nagyon fontos, de nem minden. A munkáink során a teljes projektet szemléljük, az ügyfél álomszerű elképzeléseiből kiindulva a gyakorlati működésen át a mindennapi fenntarthatóságig. Tapasztalataim szerint célcsoport orientált, gazdaságilag működő rendszert tervezni kifizetődő az alkalmazott művészet területén is.”

mutatkozik be honlapján Csap Viktor szavaival a Studio Artikerter.

A cég hitvallása alapján az ügyfél elképzeléseiből kiindulva egy átfogó stratégia megalkotásával, a hagyományos belsőépítészeti tervezésen túlmutatva dolgozik. A csapat egy meglévő ingatlan fejlesztése vagy átalakítása előtt egy hozzávetőleges elképzelésből konkrét brandstratégiát épít.

Az alábbi panellakás esetében a megrendelők speciális kérése  volt, hogy a fehér szín domináljon az enteriőrben. Mindezt pirossal szerették volna kontrasztossá tenni, melyet végül a tervezőcsapt javaslatára az amerikai dió meleg barnája váltott fel.

A legfőbb cél az volt, hogy a „panel érzés“ teljesen tűnjön el. A megrendelők egy egészen új otthont akartak: panel gondolatiság, érzés, korlátok és minden velejáró nélkül, mesélt a munkafolyamatról a design.hu-nak a cégvezető.

pan2

pan3

pan4

pan5

pan6

pan7

 

pan