Eldobni mindent: ennél a lakásnál nincs jobb otthon ma Debrecenben!

Eldobni mindent: ennél a lakásnál nincs jobb otthon ma Debrecenben!

Legalábbis minden valószínűséggel ez a legmenőbb a Debrecenben kínált ingatlanok piacán. Ráadásul eladásra szánják, így most bárki lecsaphat a 125 nm-es szépségre. Már persze ha akad 120 millió forintja. Egy párját ritkítóan izgalmas penthouse lakás képei következnek!

A Debrecenben található szépségről

“Debrecenben, a Nyulas városrészen, a Tücsök utca 5. szám alatt, eladó egy 2021-ben, magas műszaki tartalommal épült, zárt udvaros, 8 lakásos társasházban lévő, második emeleti, észak – keleti tájolású 65 m2-es penthouse lakás 120 m2-es Nagyerdőre néző terasszal! A lakás nappali + hálószobás, amihez gardróbszoba is tartozik. […]

A Debrecenben kialakított lakás kényelmet tovább növelik a távolról, mobiltelefonról is vezérelhető okosotthon megoldások. A luxus elcsépelt kifejezés, de ez esetben igazán helyénvaló, még azokat a lakhatással és komforttal járó igényeket is kielégíti, amikről nem tudunk. 2021-ben az év dizájnlakásaként reprezentatív jelleggel számos média felületen látható volt. […]”

További részletek és fotók a Debrecenben kínált lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?