35 millió alatt néztünk lakást az V. kerületben

35 millió alatt néztünk lakást az V. kerületben

Lipótváros patinás otthonai és a közkedvelt, ikonikus helyszínek leginkább a 80 millió feletti ingatlanok kapcsán lehet érdekes. Mi azonban kíváncsiak voltunk, mit vehetnénk az V. kerületben, 35 milliós vételár alatt…

Összesen öt lakást találtunk az V. kerületben, a legdrágább 33,5 millió forintba, a legolcsóbb 29,3 millió forintba kerül jelenleg. Nem meglepő talán, hogy javarészt földszinti minigarzonokról van szó. Azonban minden egyes találat kapcsán azt éreztük, bőven van potenciál az ingatlanban! Lássuk a jelenleg elérhető, olcsóbb ötös fogatot!

 

Olcsó lakások az V. kerületben: a legdrágábbtól a legolcsóbbig

 

“Budapesten az V. kerületben, az Irányi és a Veres Pálné utcák sarkán egyszobás, felső emeleti, felújított, klímás, ízlésesen berendezett, jó elosztású, gyönyörű fürdőszobás, 21m²-es lakás önálló folyosórésszel eladó. A ház kétliftes, felújított tetőszerkezetű. Helyiségek : fürdő 5 m2 Szoba+nappali 13 m2 konyha 4 m2 […]”

 

“Ritkaság Lipótvárosban, az V. kerületben! Megvételre kínálom, ezt a földszinti zárt teraszos garzon lakást!

  • kiváló lokáció (Falk Miksa utca)
  • 12m2-es intim, részben fedett terasz
  • adásvétel után rövid határidővel birtokba vehető […]”

 

“ELADÓ felújítandó garzonlakás a Báthory utcában, egy századfordulós bérházban. A földszinti lakás a kapualjból és az udvarról is megközelíthető. Belső falai kivétel nélkül válaszfalak, így a lakás alaprajza kiválóan alakítható. Az V. kerültben kínált lakás kb. 5 méteres belmagassága lehetővé teszi az alapterületnél sokkal nagyobb terület hasznosítását is. (Az ingatlan nagyobbik szobája jelenleg is teljes területe felett állógaláriával ellátott.) […]”

 

“Gyorsan birtokba vehető, csendes garzonlakás eladó az V. kerületi a Kálmán Imre utcában! A lakás egy kifogástalan állapotú társasház földszintjén helyezkedik el, 29 m2 alapterületű (+20 m2 állógaléria), konvektoros fűtéses. Nyílászárói néhány éve lettek kicserélve. Közös költsége mindössze 12.000 Ft/hó, mely tartalmazza a vízfogyasztást is. […]”

 

“Budapest belvárosában, az V. kerületben eladó egy 28 m2-es, felújítandó lakás. Félemeleti, nyugodt, csendes utcára néz, a Váci utca közelében. ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnázium, galéria, éttermek a közelben. Javaslom megvételre befektetőknek, diákoknak és fiataloknak első lakásként. Az ingatlan per- és tehermentes! […]”

 

További olcsó lakások az V. kerületben az ingatlanbazár.hu oldalán!