8 hónapja nem kell senkinek Győr legmenőbb garzonja

8 hónapja nem kell senkinek Győr legmenőbb garzonja

Korábban már megmutattuk a fényes apróságot. Ma szomorúan láttuk, hogy még mindig nem talált gazdára. Az ára minimálisan csökkent, de érthető módon, a jelenleg 10,9 millióért hirdetett ingatlan tulajdonosa kitart elképzelése mellett. Jöjjön a 27 nm-es árva.

Győr Nádorvárosban, közvetlenül a tulajdonostól eladó egy tehermentes, 27 m2 alapterületű téglaépítésű tetőtéri garzon, beépített bútorokkal és beépített konyhai gépekkel.

A lakás jól kihasználható és élhető terekkel rendelkezik, így alkalmas arra, hogy kényelmes, meghitt otthona legyen a leendő lakóinak.
Az alacsony rezsi mellett a napfényes, panorámás, nyugodt környezet teheti még vonzóbbá az érdeklődők számára. A fűtés házközpontú rendszerről működik, de a hűtésre szolgáló légkondicionálás lehetősége is biztosított.

arva2
Gépkocsi elhelyezésére a zárt udvarban, kerékpár tárolására pedig az alagsori közös tárolóban van lehetőség.

A lakás Nádorváros rendezett, családi házas övezetében található, ahonnan gyalogosan is pár perc alatt elérhetőek a közeli buszmegállók, taxiállomás, élelmiszerboltok, posta, orvosi rendelő, benzinkút, Győr Plaza. A társasház karbantartása rendszeres, a felújítása folyamatos.
arva3
arva1

További képek és információk a győri garzonról az Ingatlanbazár.hu oldalán!