Egy nagyon színes kislakás Ligetvárosból!

Egy nagyon színes kislakás Ligetvárosból!

A mindössze 29 nm-es otthon fotói azonnal megfogják a szemet. Hiába, így kell érdeklődőt fogni! A profi fotókon és effekteken túl persze ott van maga az ingatlan is: egy helyes, Dembinszky utcára néző, felújított garzon! Ár: 24,99M

“Figyelmükbe ajánlom ezt a tulajdoni lapon 29 nm-es, valóságban 33.14 nm-es földszinti, egy szobás Dembinszky utcára néző, felújított lakást a VII. kerület Városligeti részén az Állatorvostudományi Egyetem közelében.
Az ingatlan pár évvel ezelőtt teljes felújításon esett át.
Igényes hidegburkolatot kapott a fürdőszoba, szép modern konyhabútort építettek az ingatlan méretéhez képest jól használható konyha-étkezőben.
A lakás galériás szobája tágas, élhető méretű, két utcai ablakának köszönhetően kategóriájában fényes, a mosógépnek is helyet adó WC külön nyílik.

00

00a

A közepes/jó állapotú, hangulatos lakóház rendelkezik anyagi forrásokkal, melyeket felújításokra fordítanak. 3-4 évvel ezelőtt esett át egy részleges tetőfelújításon, amit a közeljövőben folytatni fognak.
A lakásnak egyediséget ad a bejárati ajtó előtti, szomszéddal közösen használt, napfényes ~54 nm-es belső udvar, mely zárható a ház többi lakójától, így jól használható számos funkcióra, kezdve a bicikli tárolástól a baráti társasággal az udvarra kiülésre is.

A környék folyamatosan fejlődik, a gyorsan megközelíthető Városliget megújul az elkövetkezendő 2 évben.
A közelben éjjel-nappali bevásárlási lehetőség és egy nagyobb Spar is van, a környék trolihálózata és a közeli Keleti pályaudvarnál lévő metróvonalak (M2, M4) kiváló közlekedést biztosítanak a belváros, Buda és a Városliget felé egyaránt, de az Andrássy út és így a kis földalatti (M1) Bajza utcai megállója is 10 perc sétával elérhető.
Remek kis lakás, amely nem igényel további ráfordítást, így jó szívvel ajánlom első lakásvásárlóknak, egyetemistáknak, pároknak és befektetőknek egyaránt.”

01

01a

Az ingatlan adatai

  • Ár: 24.990.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 29 nm
  • Emelet: földszint
  • Szobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Gázfűtés
  • Belmagasság: 3.2m

02

02a

04

04a

05

További képek és információk az eladó kislakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!