Luxus ház Péterhegyen a Szép Házak Magazinból! 279 millióért

Luxus ház Péterhegyen a Szép Házak Magazinból! 279 millióért

“Luxus, beleszeretős minimál csodaház, fantasztikus környezetben! Péter-hegy szép és csendes utcájában a 3. kerületben eladó 2009-ben épült, 2019-ben felújított, különleges, minimál stílusban épült, 310 m2-es családi ház, 1002 m2-es telken!” A többiről meséljenek a ragyogó fotók!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 279.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 310 nm
  • Telekterület: 1003 nm
  • Szobák száma: 6
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

Leírás

[…] A ház külső megjelenésében egyedi, a rendkívül ízléses belső jegyeit letisztult, modern, lakberendező által tervezett tágas terek jellemzik. Ennek köszönhetően az ingatlan néhány éve a Szép Házak magazinban is megjelent! A kert kellemes méretű, jól kihasználható, öntöző rendszerrel rendelkezik. A házhoz 2 állásos garázs tartozik, közvetlen bejárattal a földszintre.

A NAPPALI, szinteltolásos, felszerelt és gépesített étkezős konyhával, rengeteg üvegfelülettel, egész nap fényárban úszik. Az ajtókat kitárva egy 53 m2-es terasz tovább növeli az amúgy is praktikusan kidolgozott tágas teret! A nappali szintjén 1 hálószoba gardróbbal, 1 dolgozó és egy kádas, zuhanyzós fürdő is helyet kapott. A lépcső oldala is tiszta üveg, a tető ablakból is árad be a fény!

A FELSŐ SZINTEN további 2 hálószoba gyönyörű panorámával és fürdőszoba kapott helyet.
Opcionálisan a lépcső folytatása esetén 55m2-es panorámás tetőteraszra juthat mely kiépíthető,a vizet felvezették. Az ALSÓ SZINTEN található 1 vendégszoba fürdőszobával, hobbi szoba, mosókonyha, kazánház, szerverszoba, tárolók illetve egy helység mely wellness-ként használható.

[…] Megállapodás esetén a bútorok egy részét az ár tartalmazza. Ezt a lenyűgöző csodaházat látni kell! Az ingatlanról videó készült melyet kérésre szívesen elküldök Önnek!”

00
00a
00c
01
02
További részletek, alaprajzok és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!