Ha szeretne, Vajna Tímea fánkozója mellé költözhet

Ha szeretne, Vajna Tímea fánkozója mellé költözhet

Egy lakást és egy üzlethelyiséget is találtunk a frissen nyitott fánkozó közvetlen közelében. Rajongók és ellendrukkereknek kiváló lehetőség mindkettő…

Bár a Google Street View felvételén még egy mobilszolgáltató képét látni, az Október 6. utcai sarkon mára Vajna Tímea legújabb nagy dobásának színtere áll.

De hogy mi a helyzet a mezei polgárok lehetőségeivel? Egy lakás és egy üzeltehelyiség. Ez a választék jelenleg az Arany János utca 19. szám alatti fánkozó közelébe kívánkozóknak. Már “állandóra”. Mert sorban állni persze mindenki tud. Nézzük, mit és mennyiért szerezhetünk meg, akár rajongásból, akár ellen bulik szervezése végett.

A lakás: 65 m2, 41.900.000 Ft

fank

Az 1+3 félszobás, gázfűtéses téglalakás egy ízléses, kellemes hangulatú lépcsőházból nyílik. A lakóközösség csendes és kulturált, így leendő tulajdonosa teljes nyugalomban élvezheti majd új otthonát. A lakás, ahogy a ház is néhány éve felújításon esett át, mely a teljes gépészetet érintette.

Az üzleti ingatlan: 305 m2, 135.000.000 Ft

fank1

Az Arany János utcában jó állapotú, századfordulós épület földszintjén 305 nm-es, 3 szintes, két utcai és egy udvari bejárattal rendelkező, belső liftes, egyedi gázfűtéses üzlethelyiség eladó.

Bár egyelőre a nép, az istenadta nép még várja az újra nyitást, szóval nem tudhatjuk, mikor indul be a fánk-gyár, azért már most érdemes lecsapni a szomszédolási lehetőségekre.

 

 

És még egy apróság: 2003 január 1-én Magyarországon életbe lépett egy úgynevezett nyelvtörvény, mely kimondja,

hogy az üzletekben, a médiában, a közterületeken és a tömegközlekedési eszközökön csak úgy jelenhetnek meg idegen nyelvű feliratok, ha azokat ugyanakkora méretben magyarul is feltüntetik.

Nos, amennyiben a törvény még él, várjuk a kiigazítást a homlokzaton. Mert a funk szót mi nem értjük. De akár tolmácsot is kérhetünk.