Magyar luxusszálloda és design csak nőknek!

Magyar luxusszálloda és design csak nőknek!

Egy magyar tervező páros álmodta meg a The Glowing Pearl, azaz a ragyogó/izzó gyöngy fantázianévre keresztelt, Dubajba szánt csillogó-villogó csodát. Lenyűgöző látvány, érthető koncepció a speciális arab kultúra piacára.Ördög Alíz, Takács Sylvia és Madosfalvi Zoltán, a LIMA SSG tervezői egy dubaji megbízás kapcsán jutottak arra az elhatározásra, olyan hotelt terveznek, amelybe – javarészt – csak nők léphetnek be, és így a szokásoktól eltérő körülmények között élvezhetik az exkluzív helyszín luxus szolgáltatásait.

Ezzel tehát a hagyományok és vallási előírások miatt a férjükön kívül más férfiak előtt csak csadorban mutatkozható – feltehetően tehetős – nők számára széleskörű wellness szolgáltatások és szórakozási lehetőségek nyílnak meg, a korábbiaknál talán fesztelenebb kivitelben.

Bár a The Glowin Pearl üzleti tervében esküvők és egyéb események lebonyolítása is szerepel, ahol jó eséllyel nem csak nők vesznek részt, úgy értelmezzük az alap koncepciót, hogy a hotel valamiképp szabad szigetként lebeg Dubaj oázisában.

Nem tudjuk, ki mire asszociál elsőre egy csupa nőket fogadó luxus élménycentrumban, mindenesetre örömmel üdvözöljük a magyar csapat, némiképp határokat feszegető, kiskapukat teremtő ötletét. Mindezt az arab vallási előírások és hagyományok tiszteletbentartása mellett.

dub

dub1

dub2

dub3

dub4

dub5

dub6

dub7

 

Forrás: LIMA SSG