Van valami izgató ebben a kulcsrakész szegedi lakásban…

Van valami izgató ebben a kulcsrakész szegedi lakásban…

A kulcsrakész otthonok nagy előnye, hogy az ember könnyen beleálmodhatja saját ötleteit a még alakuló térbe. A most következő, 120 nm-es szegedi otthon ráadásul izgalmas egybenyíló légtérrel várja első lakóit a helyi ingatlanpiac kínálatában…

 

„Igényes KULCSRAKÉSZ lakás egy exkluzív, kényelmes mini-lakóparkban mely ELNYERTE SZEGED VÁROSÁNAK TERVTANÁCSI DICSÉRETÉT! Az udvarban medence és óriási parkosított pihenőkert is az itt lakók komfortérzetét szolgálja. Az exkluzív, magas minőségű beépített technológiának hála, kiváló ár-érték arányú, alacsony rezsijű, a LEGJOBB ENERGETIKAI KATEGÓRIÁBA BESOROLT legfelső emeleti, AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 3 SZOBA + NAGY TERASZOS lakás jellemzői:

– 3. emeleti (liftes épület)

– Amerikai konyhás nappali + 3 hálószoba

– lakás 110,8 m2, terasz 19,63 m2 összesen

– padlófűtéses

– 2 fürdőszoba (fürdőkádas és tusolós)

– levegő-víz hőszivattyús fűtési és hűtési rendszerrel, a gépészeti és elektromos hálózat maximális kialakításával felszerelt

– használati melegvizet a hőszivattyú biztosítja.

– KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOT

– az ár nem tartalmazza a világítótesteket és a konyhabútort, ezeken kívül a közműcsatlakozás és társasház alapítás költségeit.

– garázs és udvari beállóhely vásárolható

 

A kulcsrakész épület jellemzői

 

– liftes épület

– zárt belső udvar, közös használatú sós vizes medencével

– közel 500 m2-es parkosított zöld felület,

– 2 különálló lépcsőház

– 2 lift a nagyobb komfort érdekében

– gazdaságos, hőszivattyús fűtés- és hűtés rendszer,

– hőszigetelt falazat a mai előírásoknak megfelelően,

– 3 rétegű nagy hőszigetelő képességű műanyag nyílászárók,

– benapozott órák száma a lakásokban kiugróan magas,

– alacsony fenntartási költség,

– gyalogos bejárást és az autóval történő behajtást sorompós, zárt kapu biztosítja.

 

A lakópark Szeged kitűnő infrastrukturális és közlekedési adottságokkal rendelkező pontján épült. A közelben megtalálható több iskola, óvoda, Tesco bevásárlóközpont, villamos- és buszmegálló. […]”

 

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?