Tetőtéri álmok a Bocskai István utcában, 449 millióért

Tetőtéri álmok a Bocskai István utcában, 449 millióért

Csodás tetőtéri lakás várja új tulaját Dunaújvárosban, a Bocskai István utcában. A vételár 449 millió forint. Mutatjuk, mit kínálnak mindezért a helyi ingatlanpiac egyik szépségében!

„Dunaújvárosban, a Bocskai István utcában 3 szobás+amerikai konyhás nappalis tetőtéri tégla lakás eladó! A lakásnak 112 m2 nettó-133 m2 bruttó az alapterülete. A lakás szigetelése 20cm kőzetgyapot, szintén kőzetgyapot szigetelésű a térdfal, lépésálló 4cm-es xps szigetelés az aljzatban, új szigetelt háromrétegű műanyag ablakok vannak beépítve, minden ablakon Velux fényzáró roló világos bézs színben, energiatakarékos a lakás. A fűtés egyedi szabályozható saját igény szerint a gáz vagy az elektromos klímás fűtés-hűtés kombinálható, 3 db hűtő fűtő klíma van a lakásban. 

Az elosztása a lakásnak kiváló nagyon jól élhető a lakás, jó szívvel ajánlom nagyobb családoknak is, tágas világos terek vannak, egybenyitott konyha-nappali-étkező, három különálló teljes értékű hálószoba, nagy fürdő szép világos ablakos csodálatos igényes fürdőszoba szekrénnyel és egyedi készitésü pulttal, külön helyiségben kapott helyet a Wc, plusz van még gardrób, kamra. Igényes burkolatok, szépen kidolgozott részletek a konyhában és a fürdőben egyaránt. Panorámás a kilátás, körbe napozott és jól át szellőztethető a lakás keleti és nyugati fekvésének köszönhetően. 

 

Technikai részletek

 

Rezsi adatok 4 felnőttel számolva: áramfogyasztás: 250 kW/h picivel kvóta felett (210kW/h 7550.-Ft + 40 kW/h 2.840.-Ft), gázfogyasztás: 1312 köbméter (éves fogyasztás) bőven benne a rezsivédett árban. Csendes tiszta rendezett a ház, valóban csendes kedves szomszédokkal, fel lett újítva a tető is, új lécezés és a fóliázás megtörtént és a cserepek is újak.. Nagyon sok zöldövezet és park van a közvetlen közelben, üzletek, iskola, óvoda, egyetem, gimnázium, piac, Spár és szinte minden pár perc sétatávolságon belül megtalálható. […]”

További izgalmas helyi lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Bocskai István utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?