Lakás a miskolci Görgey utcában, ahová a versenyzongora is befér

Lakás a miskolci Görgey utcában, ahová a versenyzongora is befér

Helyre van szüksége egy versenyzongora számára? A miskolci Görgey utcában kínált lakásba nem lesz rá gondja, hova tegye a hangszert. A 79 nm-es, eladó otthon igazi klasszikus a helyi ingatlanpiacon. Ráadásul az ára is vonzó…

„Miskolc belvároshoz közel a Görgey utcában, jó helyen lévő, első emeleti tégla építésű, 79 m² ingatlan eladó!

Helyiséglista

-előtér

-2db szoba

-konyha

-étkező

-füdőszoba, WC.

-gardrob.

A nyílászárók fa szerkezetűek. A szobák falai festettek, parkettával burkoltak, a többi helyiség hidegburkolattal burkolt. A fűtést digitális állítású gázkonvektor, a melegvizet gázbojler biztosítja. Remek elhelyezkedése miatt irodának illetve rendelőnek is kiválő lehetőség.

A belvárosban található, minden közel van (bevásárlási lehetőség, étterem, szálloda, kórház, hétvégi ügyeletek, zöldövezet, park (játékra, pihenésre), könyvtár, sportcsarnok, bankok, óvodák, iskolák, mind-mind elérhető egy rövid sétával). […]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, miskolci Görgey utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?