Tótkomlóson található Békés jelenleg legolcsóbb, 1,9 milliós háza

Tótkomlóson található Békés jelenleg legolcsóbb, 1,9 milliós háza

A Tótkomlóson eladásra szánt, 1,9 milliós ingatlan nem meglepő módon komoly felújításra szorul. De az ára mellett valami különös sárm is megfogott minket a helyi ingatlanpiacon kínált legolcsóbb tétel kapcsán!

“Békés megyében, Tótkomlós város központjához közel – jelen állapotában nem lakható – vegyes falazatú, 2 szobás, 102,5 m2-es parasztház eladó. A telek területe: 547 m2. Az ingatlan felépítése (az eredeti funkció szerint): beépített veranda (23,3 m2) – 2 db szoba (27,3 és 13,2 m2) – konyha (15,9 m2) – fürdő és WC (6 m2) – 2 db kamra (13 m2 és 4 m2). Az ingatlan a régebbi időkben összközműves volt. Jelenleg a közművek kikötöttek. Fűtés nincs, anno konvektoros fűtéssel rendelkezett. Az elektromos hálózatot is újra kell vezetékelni. A szobák betonozott aljzattal rendelkeznek, de a burkolatok (meleg és hideg) hiányoznak. 

Az ingatlan szerkezetileg stabil, így menthető. Az utolsó vihar a cserepeket ‘átrendezte’ (a tulajdonos az állagmegóvást intézi). Tótkomlós Dél-alföldi kisváros, Békés megyében. Távolsága Orosházától 18 km, Mezőhegyestől 13 km, Hódmezővásárhelytől 34 km, Makótól 35 km, Szegedtől 63 km. A Nagylaki határátkelő 30 km-re található. […]”

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Tótkomlóson és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?