Élet 500 nm-en, elegánsan: íme a hét pécsi háza!

Élet 500 nm-en, elegánsan: íme a hét pécsi háza!

Az 500 nm-en belakható pécsi, eladó otthon nyitóképe olyan hívogató volt, hogy még úgyis kattintottunk, hogy tudtuk, a fasorban sem vagyunk a büdzsénkkel. De hát a nézelődés ingyen van… Íme egy, a helyi ingatlan kínálaton belül is egyedülállóan szép ajánlat!

 

Lássuk, milyen az élet 500 nm-en!

 

 „Minden igényt kielégítő, exclusive, mediterrán családi birtok eladó! Mecsekoldal keleti lábánál kínálom vételre ezt a csodás, négy lakrészből álló ingatlant, a hozzá tartozó 2000 nm telekkel, 75m3-es medencével, 2 garázzsal, autóbeállóval. Az ingatlan kivitelezése rendkívül körültekintően, maximális igényességgel és minőségi anyagok felhasználásával történt. A tulajdonos saját igényeinek megfelelően, családja részére álmodta meg, és építette az otthonukként szolgáló épület együttest, a legkorszerűbb gépészettel és különösen jó térelosztással.

Az egész házra a nagyvonalú és igényes burkolatok, letisztult formák,ugyanakkor a praktikus, jól átgondolt térrendezés jellemző. A ház tájolásának köszönhetően körbe járja a napfény, tágas kertje biztosítja az épület számára a jó benapozottságot, és kellően távol tartja a közvetlen szomszédságot. […]”


További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?