Tópartot venne? Palotáson akad!

Tópartot venne? Palotáson akad!

A Palotáson kínált, 5610 nm-es tóparti telek igazán szívmelengető ajánlatnak tűnik. Lássuk a Nógrád megyei mezőgazdasági ingatlanok között talált szépség részleteit és persze árát!
“Budapesttől 50 percre a Nógrádi dombok között – Palotáson, 5600 nm-es tóparti telek eladó. A terület változatos domborzaton terül el. Magasabban fekvő részéről panorámás a tóra, az alsó feléről pedig közvetlenül, széles karélyban megközelíthető a közvetlen vízpart. A közeli kis forgalmú műúttól keskeny erdősáv / fenyves választja el. Jó minőségű aszfaltozott úton közvetlenül megközelíthető, minden közmű 100 m – re elérhető. Földhivatali státusza szerint szántó-legelő, művelés alól kivonva. […]”

További mezőgazdasági ingatlanok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Palotáson és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?