Egy egyedi lakótelepi lakás, ahol minden helyiségben külön lehet mérni a fűtést!

Egy egyedi lakótelepi lakás, ahol minden helyiségben külön lehet mérni a fűtést!

Egyedi fűtés kulcsszóval kínálják a most következő, több szempontból is ritkaságnak számító tatabányai lakást. A lakótelepi otthon nem csak 96 nm-es alapterülete és 5 szobás adottsága miatt különleges. De minden egyes helyiségben külön mérheti, mi adja ki a rezsi számlát! Jöjjön egy ritkaság a megyei panellakások piacáról!

“Ritka kincs!! Szeretném figyelmébe ajánlani alkalmi vételes lakásunkat!! Már most gondoljon a közeljövőben bevezetésre kerülő drasztikus rezsi ár emelésre!! Ami a legnagyobb ritka kincs az EGYEDI FŰTÉS!! Amivel a fűtés fogyasztását minden helyiségben külön pontosan tudja mérni , szabályozni. Figyelem! Ez nem költség megosztós fűtés!!! Ne fizesse a szomszédok fűtés számláját az ön fűtés számlájában!! Itt akár napi szinten, csak annyit kell fizetnie, amennyit épp pillanatnyilag elfogyaszt. Tavasszal-nyáron még alap díjat sem kell fizetnie a fűtés számlába!! A városunkban ritka kincs az ilyen egyedi mérős lakás!! 

 

Ami még ritka kincsé teszi az ingatlant az pedig nem más mint az ; -5 db szobával rendelkezik, 96 nm ami a városban igen RiITKASÁG. Ezért ragadja meg ezt az egyedi alkalmat, mielőtt lemaradna… Eladásra kínálunk a Kormányhivatal szomszédságában szinte új építésűnek tekintett, kiváló elrendezésű tágas 5 szoba 96 nm, plusz padlástérrel rendelkező(ami jelen pillanatban raktárként funkciónál), Bármikor padlásszobává is alakítható mint lakás. Az ingatlan minősége, elhelyezkedése magáért beszél. Ezért érdemes minél előbb időpontot kérni a megtekintésre. 

 

Az egyedi fűtésű lakás helyszínéről

 

A környezetét is ritka kincs övezi, az épület előtti rèsz magánterület, azon belül gyönyörű virágok, bokrok, zöld növények veszik körül, ahol a csend,majd madárcsicsergés dallamára ébredhetünk. Amit a Lakóközösség szorgalma eredményezi! Az ingatlanhoz mélygarázs is tartozik,( ami külön vételárat képez) Hermann kapuval ellátott. Az ingatlan legjobb elrendezésű, mivel mind az 5 szoba külön bejáratú, étkezőből közelíthető!! Amerikai konyhás étkezővel, plusz 5 szoba veszi körbe. A konyha +nappali klimatizált. Ami fűtésre-hűtésre egyaránt alkalmas. […]”

További panellakások az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?