A hét háza: kutyajó élet Kutyahegyen

A hét háza: kutyajó élet Kutyahegyen

A soproni Kutyahegyen kínált pazar otthon csodás kilátásával és árával is megragadott minket. A helyi ingatlanpiacon belül kiemelkedő részletekkel és helyes ötletekkel kivitelezett otthonban álom lesz a közelgő nyár…

 

“Igazi kuriózumnak számító ingatlan került a piacra, melyet pazar környezet és ízléses kialakítás jellemez. 

HÁZ JELLEMZŐI A 2009- ben épült ingatlan, egy szinten, 96 m2- el rendelkezik. Helyiségeinek elosztása, méretei, tökéletesen megfelelnek a jelenkor kívánalmainak. Tágas amerikai- konyhás nappali panorámás teraszkapcsolattal, 3 hálószoba és 2 fürdőszoba áll a lakók rendelkezésére. A lakótérből is megközelíthető pinceszint 74 m2- es, melyben 2 kocsibeálló, nyári konyha és mosdó található. 

TELEK A 834 m2- es enyhe lejtésű telek igazán mozgalmas, változatos. Egész nap van mit fürkésznie az ember szemének. Aprólékos kivitelezésének köszönhetően adott a lehetőség pihenésre, szórakozásra és a szépen kialakult konyhakert művelésére egyaránt. Szerszámok tárolására, barkácsolásra, a kis kerti faház kiváló lehetőséget nyújt. Az öntözés kerti csapokról biztosított. 

 

Egyéb részletek

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK A melegvizet, illetve a ház fűtését cirkó kazán szolgáltatja, melyet kiegészítésképpen a kandalló melegével és megkapó látványával egészíthetünk ki. Nyílászárói műanyagok, melyek rovarhálóval és alumínium redőnnyel felszereltek. A ház riasztóval és kamerával őrzött. 

LOKÁCIÓ Nívós lakókörzet, csodálatos panorámával, természet közeli nyugodt környezetben, ahol kínálkozik a lehetőség a kellemes sétákhoz, biciklizéshez. Autóval a belváros 8-10 perc, de a nagyobb élelmiszer boltok csak 5 percre vannak. 

AKIKNEK AJÁNLOM A 3-4 fős családok mellett, 2 fő számára is egy kivételes, szerethető, kényelmes otthon érzetét nyújtja! Az ingatlanról videós bemutató is készült, tekintse meg a honlapunkon! A tulajdonos a vételárnál, az euróban történő fizetést részesíti előnyben! Ár. 370.000 Euro […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Kutyahegyen és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?