Igazi paradicsomi környezet a Búbánat-völgyben!

Igazi paradicsomi környezet a Búbánat-völgyben!

189 millió forintos áron került ki az ingatlan piacra a most következő Esztergom – Búbánat-völgyben kínált szépség. Tágas telek és számos sarok várja új tulajdonosait. És azok baráti társaságát is. Ide ugyanis biztos, hogy át akar majd mindenki ugrani egy kis csevejre!

“[…] Esztergom – Búbánat-völgyben vált eladóvá egy 2000nm.es telken megépített 300nm-es, 3 szintes családi ház. A ház a mai követelményeket is meghaladja. Remek kialakítása, akár több generáció együtt élésére is alkalmas, illetve aki még szeretne építeni-alkotni itt megteheti, a telek adottsága és mérete megengedi. A kertben egy 60nm-es, fedett, árammal és villannyal felszerelt nyári konyha kerül megépítésre, kemencével, valamint egy kerti zuhanyzó és mosdók, külön női és férni. 

 

A Búbánat-völgyben álló családi rezidencia igazán alkalmas nagy társaságok összejövetelére, gyermekzsúrok megtartására. A kert teljesen zárt és intim. A ház 2022-ben egy részleges felújításon esett át, mely mind esztétikai, mind kényelmi, mind gépészeti területet is érintett. A tulajdonos törekedett arra, hogy a ház szinte önfenntartó legyen. […]”


További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!