Egy kis gyöngyszem Faddon; vízparti ház gyönyörű panorámával eladó!

Egy kis gyöngyszem Faddon; vízparti ház gyönyörű panorámával eladó!

38 millióra lesz szüksége annak, aki hozzánk hasonlóan beleszeret a Faddon kínált kis  vízparti gyöngyszem fotóiba. Szomszédmentes pihenés egy igényesen kialakított házikóban: jöhet? Ha igen, akkor irány a helyi ingatlan kínálat egyik 92 nm-es finomsága!

“Egy kis gyöngyszem Faddon; vízparti ház gyönyörű panorámával!A ház idilli környezetben, pár méterre a víztől helyezkedik el, sehol egy szomszéd.Nem csak nyaraló, hanem egy varázslatos otthon, ahol a mesés hangulat és a csodás panoráma nap mint nap rabul ejt!A ház 3 hálóval, nagy nappali-konyha-étkezővel, kamrával, fürdőszoba+ wc-vel, egy nagy gardróbbal és egy előszobával rendelkezik. A bútorok megegyezés tárgyát képezik. 

 

Az épület 2022-ben új tetőt kapott,a belső falak frissen festettek. A fűtést WIFI-s norvég panelek és egy kandalló biztosítja, amely rendkívül gazdaságos, mivel a ház vastagon szigetelt. Az épület biztonságát kiépített kamera rendszer biztosítja.Fogyassza reggeli kávéját a csodás tájban gyönyörködve vagy csónakázzon a naplementében! […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Faddon és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?