Századfordulós Balaton-parti villa Balatonföldváron: kéne, mi?

Századfordulós Balaton-parti villa Balatonföldváron: kéne, mi?

A 885 milliós, ragyogó villa Balatonföldváron keresi új tulajdonosát. Közvetlen vízpart, exkluzív biliárdszalon és persze elegancia, minden mennyiségben! Lássuk a vízparti szépséget!

“Századfordulós vízparti villát kínálok megvételre Balatonföldvár legszebb részén. Az 1882-ben épült ingatlan platánsorok ölelésében, közvetlenül a Balaton-parton helyezkedik el. Az egyedi századfordulós építészeti megoldásokat a 2000-ben történt korszerűsítés során megőrizte a tulajdonos, így a villa eredeti térkapcsolataival, építészeti elemeivel, lépcsőházával, burkolataival, kazettás ajtóival, ablakaival, nagy belmagasságával különleges hangulatot áraszt. 

A 400 m2-es épület földszintjén fogadótér, nappali-étkező-bár, konyha, wellness helyiség, háztartási helyiség került kialakításra, az emeleten és a tetőtérben pedig kényelmes méretű külön bejáratú szobák saját fürdőszobával, és billiárdszoba találhatók. Az emeleti szobák a kertből, a tornácra vezető lépcsőn közvetlenül is megközelíthetőek. Az épület legtöbb helyisége, 5 háló, a billiárdszoba, a nappali-étkező, konyha ablakai egyaránt a Balaton felé néznek. 

 

Séták Balatonföldváron…

 

Az ingatlan előtti sétányról a déli part egyik legszebb panorámája tárul elénk a Tihanyi-félsziget és a jacht kikötő látványával. Az ingatlanhoz egy 53 m2-es privát stég is tartozik. Az 1176 m2-es ősfás kert az épülethez hasonlóan kivételes hangulatú. A telken fúrt kút gondoskodik a növények locsolásáról. Telken belül, felszíni parkolóban 5-6 autó elhelyezése biztosított, továbbá a telek előtt, és az ingatlan körül is van parkolási lehetőség. A villa melletti partszakaszon hamarosan újabb fejlesztés kezdődik, mely során az épület 100 méteres körzetében egy elektromos kikötő kerül kialakításra. Az ingatlan jelenleg bevezetett szálláshelyként működik kialakult vendégkörrel. Befektetésként, családi villaként, céges üdülőként egyaránt kiváló lehetőség. Balatonföldvár gyönyörű sétányaival, korszerűsített strandjaival, a déli part legszebb kikötőjével és panorámájával, igényes szórakozási lehetőségeivel, kutyabarát strandjával, platán soraival, egyedi hangulatával a déli part egyik legkedveltebb turisztikai célpontja. Budapesttől 120 km-re, Siófoktól 18 km-re, a tihanyi révtől 5 km-és távolságra található. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!