Meglátni és megszeretni: eladó egy 240 milliós ház Karancslapujtőn!

Meglátni és megszeretni: eladó egy 240 milliós ház Karancslapujtőn!

A 300 nm-es ingatlan alapvető extrája maga a helyszín. De ha sorolni kéne tovább a tulajdonságokat, a játszóteret, kandallót és persze az 1,7 hektáros, szomszédmentes természetvédelmi területet is megemlítenénk… Egy zseniális lehetőség Karancslapujtőn, most!

“Salgótarjánból 10 perc autózással elérhető 3.329 négyzetméteres (erdőben található, szomszédoktól mentes) belterületi telken elhelyezkedő 300 négyzetméteres, igényes ház eladó! Az ingatlanon medence, játszótér, valamint egy 48 négyzetméteres garázs és 24 négyzetméteres beálló található.

A ház lakó szintjén (185 nm) 4 hálószoba, 1 nagy nappali kandallóval, 2 fürdőszoba + 1 WC, mosókonyha, nagy konyha étkezővel és spájzzal, az alagsori szinten (115 nm) mozi helyiség, fürdőszoba, szabadidő szoba, és több tároló helység is van. A hálószobák az épület keleti oldalán, a konyha-étkező a nyugati oldalon található, a nappali pedig nagy üvegfelületekkel déli tájolású. 

 

Az épülethez kapcsolódik egy közel 100 négyzetméteres (részben fedett) terasz. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy 1,7 hektáros természetvédelmi terület, melyet gazdag vadállománya tesz igazán egyedülállóvá. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Karancslapujtőn innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?