Kisvárda Retro: Egy ilyen kredencért a fővárosban közelharc megy!

Kisvárda Retro: Egy ilyen kredencért a fővárosban közelharc megy!

Egy Kisvárda településén kínált, láthatólag gondosan rendben tartott ház kapcsán szúrtuk ki a a retro kredencet a helyi ingatlanpiacon. A szépen lefestett bútordarab nem csak Budapesten, de a keletről nyugatra szállító lakberendezési cégeknek hála külföldön is tuti trend. Lássuk, hol is áll az a bizonyos, kultikus tálaló!
“Kisvárda településen kínálunk eladásra egy 2 536 nm-es telken elhelyezkedő, 116 nm-es hasznos alapterületű családi házat, amiben 2 szoba található, gázkazán fűtéssel és kilátással rendelkező, tégla/szilikát építésű jó állapotú ingatlan. A parkolás beállón megoldott. Az átlagos gázfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Sikeres adás-vétel esetén már 2 hónapon belül birtokba is vehető. 

 

A környék és egyéb részletek

 

Nyugodt környéken, tágas rendezett családi ház eladó ! Kisvárdán a városközponthoz közel (vasútállomás, LIDL szupermarket környékén), ugyanakkor csendes (nincs átmenő forgalom), rendezett utcában eladó egy 982 nm-es telken, 116 nm-es jó állapotú családi ház. A házhoz külön helyrajzi számon tartozik egy 1554 nm-es kert is, mely ideális lehet mezőgazdasági tevékenységre (pl. kertészkedni vágyók, őstermelők, piacozók számára) éppen úgy, mint vállalkozóknak akár tárolásra. A családi ház egy előtérből, két tágas szobából, egy fürdőszobából, egy WC-ből, egy világos konyhával közös ebédlőből és egy kamrából áll, melyhez szorosan kapcsolódik egy fűtött nyári konyha (9,6 nm), valamint egy tároló-műhely (6,3 nm) és a konyha alatti pince. 

 

Az udvaron több melléképület található. A házban a szobák hajópadlóval, míg a többi helyiség járólappal vannak burkolva. 2007-ben új nemesvakolatot, tetőt és csatornát kapott az épület. A villanyhálózat teljes körű felújítására pedig 2019-ben került sor, illetve ipari áram is bevezetésre került. A fűtést gáz és kettős tüzelésű kazán biztosítja, a ház tehát alacsony rezsivel fenntartható. Az udvar sokféle növénnyel: évelő cserjékkel, virágoskerttel parkosított. A kert végében elhelyezkedő hatalmas telken eddig is gazdálkodtak, haszonnövényeket termesztettek, illetve gyümölcsfák is helyet kaptak. […]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Kisvárda ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?