Romantikus birtok és luxus kúria új, szerető tulaját keresi Halápon!

Romantikus birtok és luxus kúria új, szerető tulaját keresi Halápon!

Az 500 nm-es összterületű ingatlan és a fél hektáros földterület Halápon igazi felfedezésre váró helyszín. A légifelvételekért külön hálásak vagyunk, de a “földhöz ragadt” fotók is csodás képet festenek a 390 milliós, Halápon kínált kúria kapcsán!

“Alacsony fenntartási költséggel üzemeltethető villa épüle eladó! Befektetők figyelem, egyedi lehetőségekkel rendelkező birtok eladó. Debrecen-Haláp városrész szomszédságában, Hajdúsági Tájvédelmi körzetben található, 0,5 hektáros területen fekvő, több épülettből álló luxus kúria, dísztóval, parkkal, ELADÓ.”

 

A Halápon kínált ingatlan részletei

 

“A 48-as fűútról letérve, egy 1,5 km-es télen is jó járható (részben aszfaltozott) úton lehet megközelíteni. A luxus kúria 3 épületből áll. A közel 420 nm-es főépülettel egybeépítve található a wellness részleg, beltéri medencével, szaunával és egy vendégek fogadására alkalmas apartmannal. A főépületben a földszinten vendég mosdó, társalgó, konyha étkezővel, kamra és a nappali mellett egy 100 nm-es, fedett terasz található. Az emeleten két hálószoba, fürdőszoba és egy különbejáratú apartman, nappalival került kialakításra. A vendégházban az apartman lakás mellett, az alsó szinten található egy fitnessterem. Szerkezetileg már elkészült a hátsó részben, egy 80 nm-es alapterületű meleg konyha és a felső szinten 5 db stúdió apartman. A harmadik 180 nm-es épületben található egy jógaterem, öltözök és mosdók. 

Az ingatlanok fenntartási költsége rendkívül alacsony, köszönhető a korszerű geotermikus hőszívatyus hűtési-és fűtési rendszernek és a napkollektoroknak. A víz egy tisztitó és lágyító rendszeren keresztül, saját fúrt kútból megoldott. A 0,5 hektáros terület az épület együttes mellett található fedett beállok, dísztó, akár 35 ember részére is alkalmas fedett grillező, strand röplabda pálya, parkosított gyönyörűen karbantartott díszkert. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és helyesírásával közöljük.