Luxus Sopron Aranyhegyen, 95 millióért

Luxus Sopron Aranyhegyen, 95 millióért

A 113 nm-es, belső kétszintes, teraszos lakás gusztusos terekkel várja új tulajdonosát! Nézzen szét Sopron egyik legizgalmasabb ingatlanában, Aranyhegyen! 

“2017-ben épült Napraforgó lakópark egyik társasházának legfelső emeletén, belső kétszinten minden adott a tökéletes álomotthonhoz. Ideális családnak, pároknak, egyedülállóknak vagy akár befektetésnek is, hisz minden igényt kielégítő az ingatlan! 

 

A lakás jellemzői

– 113 m2 

– belső kétszintes

-alsó szinten: előszoba, hálószoba, fürdőszoba, wc, nappali + konyha + étkező + kamra, lépcső az emeletre 

-felső szinten: előtér, 2 szoba, gardrób (szobának is átalakítható), fürdőszoba, wc 

– teljes bútorzat 

– gépesített konyhabútor 

– elektromos kandalló 

– fűtő-hűtő klíma

– 10 m2-es tágas terasz külső bútorzattal 

 

Környezetét tekintve, társasházi övezetben található, buszmegálló, élelmiszerbolt 1 perces sétatávolságra. Bölcsőde, óvoda, iskola orvosi rendelő, gyógyszertár ….stb. a közelben. Parkolás zárt, udvari gépkocsibeállón, melyet a vételár tartalmaz. Befektetésnek is kiváló, jelenleg is megbízható bérlő lakja, aki a megvásárlást követően is szívesen bérelné tovább az ingatlant. […]”

 

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Aranyhegyen innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?