Egy igazi retro nyaraló Mátraszentimre-Bagolyirtás szélén

Egy igazi retro nyaraló Mátraszentimre-Bagolyirtás szélén

Micsoda csodás karácsonyokat, szilvesztereket ülhetünk egy ilyen csodás, Mátrában álló házikóban! Irány Mátraszentimre-Bagolyirtás és egy klasszikus, 38,9 millióért kínált retro nyaraló!

 

“Nyaralót keres a Mátrában? Szeretne egy hétvégi házat az erdő mélyén ? Megtaláltam Önnek!! Eladóvá vált egy 69 m2-es kőből épült hétvégi ház Mátraszentimre-Bagolyirtás szélső utcájában. Az ingatlanban konyha, 2 szoba +nappali ,fürdőszoba különálló két WC (mindkét szinten) került kialakításra. A beépített tetőterasza a kertre néz ,ahol az erdő végtelen nyugalma és a zavartalan madárcsicsergés tárul a vendégei elé. Berendezése igazi retro hangulatot tükröz. Elrendezése kiválóan alkalmas párok, családok , idősebb korosztály lakhatására, hétvégi kikapcsolódásra ha el szeretnének vonulni a rohanó, zajos hétköznapok elől. A hangulatát , a természet közelségét nem lehet pár mondatban itt leírni. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Mátraszentimre-Bagolyirtás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?