Nyugalom és jó hangulat Zalaszabar egy csoda-házában!

Nyugalom és jó hangulat Zalaszabar egy csoda-házában!

A Zalaszabar területén kínált, 100 nm-es családi ház fotói alapján egyértelmű, bárki is árulja az ingatlant, szíve-lelke benne volt annak felújításában, kialakításában. A barátságos és csupa hangulatos elemmel berendezett otthon ára 69,9 millió forint. Lássuk, mit kaphatunk ennyiért a Kis-Balaton partján!

“Zalaszabar a Kis-Balaton nyugati partján fekszik. Csodálatos természeti adottságai miatt a környék egyik legszebb vidéke, egész évben vonzó a horgászat és vadászat szerelmeseinek. Számos vonzó látnivaló miatt kedvelt kirándulási célpont és kitűnő minőségi kerékpár útvonal övezi. Az eladásra kínált ingatlan 1433 m2 gondozott területen található, melyen az elmúlt években teljes körűen, igényes részletességgel felújított 2 különálló vendégház van. A képek magukért beszélnek….. 

 

Minden apró részletre odafigyeltek a kivitelezés során. A környezettudatos tulajdonosok nagy gondot fordítottak arra, hogy az építés során hagyományos, energiatakarékos és környezetbarát otthont alakítsanak ki. A szakszerűen feldolgozott 50 cm vastagságú vályog falak állandóan szabályozzák a belső levegő páratartalmát. A lélegző föld kiegyenlíti a páratartalomban, illetve a hőmérsékletben előforduló ingadozásokat. A két apartmanház kitűnő választás azoknak, akik kényelemben és meseszép környezetben szeretnék élni a hétköznapjaikat vagy a család pihenésének keresnek ideális helyet. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!