Ordacsehi lehetőség: kis nyaralóból nagyobb otthon?

Ordacsehi lehetőség: kis nyaralóból nagyobb otthon?

Az Ordacsehi területén kínált, szuper állapotban lévő nyaraló nemcsak pihenő sarokként nyújthat kényelmet. De a telek terület 30%-os beépíthetősége és a megengedett épület magasság mellett akár tovább bővíthető a kis 34,9 milliós ékszerdoboz!

“Fonyód és Balatonboglár között elhelyezkedő Ordacsehi területén eladó egy új nyaraló. CSODÁS PANORÁMÁS a TELEK. A házikó, egy szoba, konyha, fürdőszoba, és galéria. 4 fő részére is használható. Terasza 40 m2-es, mely igazán alkalmassá teszi a helyet nyári társaság piknikes, bográcsos közös élményekhez. Terasz fölé idén tető készült. Telek 934 m2,  lakóház építés helye szabad terület az udvaron. 

Közművek: víz, villany, csatorna, gáz is a telek előtt. Jelen jogszabályok értelmében a terület beépíthetősége 30%, a megengedett legnagyobb építménymagasság pedig 5 méter. Alkalmas a telek nagyobb családi ház, építésére is. Boglári és Fonyódi vasútállomásról autóbusz járatokkal is megközelíthető. Autópálya 3,4 Km. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Ordacsehi ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?