Egy 70 nm-es szépség Nyíregyháza belvárosában!

Egy 70 nm-es szépség Nyíregyháza belvárosában!

A 48,7 millió forintért kínált, 70 nm-es ingatlan fotói magukért beszélnek. Ráadásul a képeken látható berendezési tárgyak is a vételár részét képezik. Így ide elég csak a bőröndöt hozni…

A 70 nm-es lakásról

“Belvárosban eladásra kínálok egy 70 nm alapterületű 2 szoba + nappalis amerikai konyhás lakást mely 2005 – ben téglából épült szigetelt társasház első emeletén található.Az ingatlan műanyag nyílászárókkal, redőnyökkel szerelt, fűtéséről modern cirko gázkazán, hűtéséről klímaberendezés gondoskodik.a lakás értékét zárt udvaros parkolás, erkély illetve garázs vásárlás lehetősége / 8M FT / is emeli.Egyedi gépesített konyhabútor, fürdőszobában zuhany ill kád is várja az új tulajdonost.A képen látható TELJES BERENDEZÉS A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPZI. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, tördelésével és helyesírásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, 70 nm-es lakás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?