Örökpanoráma és 9 szoba Badacsonytomajon 360 millióért eladó!

Örökpanoráma és 9 szoba Badacsonytomajon 360 millióért eladó!

Az eredetileg családi háznak épült ingatlan fennállása 30 éve alatt szépen bővült és modernizálódott. Egy dolog maradt csak a régi: a fantasztikus örökpanoráma a Balatonra, Badacsonytomajon! Fotók kintről és bentről, kibiceknek is!

A Badacsonytomajon kínált ingatlanról

“A Balaton északi partján, Badacsonytomajon, Balatoni örök-panorámával, eladásra kínálunk egy 9 szobás házat. Az ingatlan jelenleg állandó vendégkörrel működő vendégház, de állandó lakhatásra is kiválóan alkalmas. A vízparttól 650m-re található. Telek területe: 3764nm. Épület területe: 3x130nm + teraszok erkélyek. 

A Badacsonytomajon álló ingatlan 1992-ben családi házként készült el. Akkoriban oly módon, hogy a tetőtérben kerültek kialakításra a vendégszobák. 2016-ban az ingatlant újjá építették, csak a tartófalak és a tető maradt. A felújításkor kialakításra került 8db 2ágyas szoba és egy 2szobás lakrész. Valamint egy 24 férőhelyes reggeliző előkészítő konyhával, recepcióval. 

 

A ház a következő extrákkal van felszerelve:

  • 6személyes személyfelvonó,
  • 4személyes jakuzzi,
  • infra-szauna zuhanyzóval,
  • klíma minden szobában,
  • kábel tv (54csatornával), 3×63
  • Amper áram ellátás, internet, riasztó, füstjelző, kamera minden bejáratnál, kapuban és a parkolóban, kerti pergola, medence (fedett), napozó terasz, 19 napelem (szeptemberben került beüzemelésre). A fűtési rendszer minden helyiségben külön szabályozható, melyet a recepcióról lehet vézérelni. […]”

További részletek és fotók  a Badacsonytomajon kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán!