2023-as trendek: Bátaszéken még a panellakás is jól fest! 

2023-as trendek: Bátaszéken még a panellakás is jól fest! 

A Bátaszéken 22,5 millió forintért kínált panellakás végre követi a kor szellemiségét. És a korszerűség mellett a dizájn terén is sokat kínál. Jöjjön egy otthon, amely jó eséllyel még a panel elleneseknek is megdobogtatja a szívét a helyi ingatlan kínálat választékában.

“Tolna megyében, Bátaszéken felújított, jó elosztású, panellakás eladó! A lakás 64 m2, egy nappali- ebédlőből, egy korszerű és minden igényt kielégítő konyhából, két hálószobából, fürdő és külön WC helyiségekből áll. A nappalihoz kapcsolódik az erkély, az előszobában és a hálószobákban praktikus tároló szekrények és elemek kerültek kialakításra. 

Energiatakarékos minden berendezés a rezsi költsége az ingatlannak 20 ezer forint! Az épület és a lépcsőház is jó állapotú, parkolás az épület előtti parkolókban megoldható. A tulajdonosoknak az épület melletti garázs-soron van egy könnyűszerkezetes, 21 m2-es garázsa, igény esetén ezt is eladják. A garázs eladási ára: 2 MFt. Ajánlom fiatal családok figyelmébe, csodálatos otthona lehet egy kis családnak, de befektetésre is alkalmas! A városban minden szükséges szolgáltatás megtalálható, de Szekszárd , Baja és Mohács is, 20 perc távolságban van. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Bátaszéken és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?