Két ház, egy telek: egy színes lehetőség Siófokon!

Két ház, egy telek: egy színes lehetőség Siófokon!

Az egy telken álló két ház ajánlata már önmagában izgalmas. A tökéletesen kivitelezett, (sajnos gyakran rosszul elsülő) ízléses falfestés, tapétázás már csak hab a tortán! Jöjjön egy 379 milliós ajánlat Siófokon!

A két ház és részleteik

“Balaton déli parton, Siófokon két ház egy telken eladó. Az ingatlan a Belváros közvetlen központi részén, mégis csendes környezetben helyezkedik el a Fő tértől gyalog 2 perc távolságra. A két különálló családi ház mindegyike kétszintes, energia ellátásuk napelemes rendszerrel megoldott. A telek terület 439 m2, szépen gondozott, parkosított kerttel és térkő burkolattal rendelkezik, akár 4 autó parkolása is megoldható telken belül. 

 

Az utcához közelebbi, modern megjelenésű, igényesen kialakított, 116 m2-es lakóház 2020-ban épült. Alaprajzi kialakítása nagyobb család számára is ideális, két teljes értékű lakószinttel, 4 hálószobával és még egy kisebb szobával rendelkezik. A telek hátsó részén található 100 m2-es ház régebben épült, de teljes körűen felújított, földszint plusz tetőtér kialakítású, részben alápincézett tégla épület. Nappali plusz 2 hálószoba került kialakításra. Lakóházként vagy üzleti célra is hasznosítható.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, két ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?