Fekete dizájn konyha Diósjenőn, avagy a hét Nógrád megyei háza!

Fekete dizájn konyha Diósjenőn, avagy a hét Nógrád megyei háza!

Elegáns, éjfekete konyhával feldobott családi házat kínálnak eladásra Diósjenőn. A 115 milliós ingatlan többi helyisége visszafogottabb színekkel operál, a tágas terasz és a kilátás pedig azonnal kattintásra csábít!

A Diósjenőn kínált ingatlanról

“Diósjenőn, örök panorámás 600 nm-es parkosított telken, 155 nm-es több generációs luxus ház eladó, kizárólag az RG Home Ingatlan kínálatában! Az ingatlan 3 szintes csodálatos körpanorámás kilátással, csendes utcában, jól megközelíthető helyen található. A nagy üvegfelületeknek és a jó tájolásnak köszönhetően a ház egész nap fényárban úszik. 

 

A földszinten látványos 49 nm-es elektromos kandallós, minimál stílusú nappali-étkezős konyha, kamra, mosókonyha és fürdőszoba található. Az első emeleten nagy nappali kandallóval, szoba, fürdő és wc, valamint itt helyezkedik el a Börzsöny hegyeire lélegzetelállító látványt nyújtó, félig fedett nagy terasz, mely tovább növeli a luxus érzést a jakuzziból. A második emeleten 3 szoba, fürdő és egy panorámás terasz biztosítja a család kényelmét. Település megközelíthető a 2-es főúton, illetve Budapest-Nyugati pályaudvarról Vác érintésével. Az ingatlan egy időtálló, de meleg hangulatú, családbarát egyedülálló környezetben lévő otthon. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Diósjenőn innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?