Egyszintes mediterrán szépség Nyíregyháza jelenlegi legjobb háza!

Egyszintes mediterrán szépség Nyíregyháza jelenlegi legjobb háza!

Az egyszintes házak sokunk számára kedvesebbek, mint emeletes társaik. Praktikum, akadálymentesség és átláthatóság is az előnyök közé sorolható. Egy biztos, a most következő, mediterrán hangulatú otthon már a kertjével és teraszával megfogott minket. És önt? 

Az egyszintes házról

“Belvároshoz közel, családi ház eladó! új szerű állapotban, kedvező rezsi Kiváló elrendezésű, egyszintes családi ház, újszerű állapotban, nagy kertel, kedvező fenntartási költéséggel és mindez a belvárostól 5perc távolságra autóval! 2014-ben épült, 4db hálószoba, előszoba, nappali+ étkező, konyha, külön spájz,1db fürdőszoba(fürdőkád, és külön zuhanykabin)+wc, 1db külön wc.gardrop szoba, egy mosószoba, egy állásos garázs+kinti garázs, filagóra.Kedvező napos déli tájolás. Grafitos szigetelés, padlófűtés, füst érzékelő, alacsony rezsi ,fűtési álltalány 12eft/hó. Kamera rendszer, riasztó rendszer, redőny, szúnyogháló, klíma, öntöző rendszer saját fúrt kúttal, kiépített szalonna sütő, föld alatt csapadék elvezetők, automata garázskapu. 

A nagy udvarra egy medence is kényelmesen elfér. Kiváló elhelyezkedés, a méltán kedvelt Damjanich lakópark szomszédságában, benzinkút ,bevásárlóközpont, debreceni út pár perc sétára van, belváros, pláza autóval pár perc, mégis nyüzsgéstől mentes csendes utcában van. Kórház egy megállóra. A házat egy ingatlan építő építette saját magának, mindent a legnagyobb odafigyeléssel valósított meg. Az egyszintes házra vigyáztunk, szinte olyan állapotban van mint egy új ház. Barátságos kedves szomszédság. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közüljük.