Kazettás mennyezet Öreghegyen, minden mennyiségben!

Kazettás mennyezet Öreghegyen, minden mennyiségben!

A 348 nm-es, impozáns ingatlan fa borítású, kazettás mennyezetén azonnal megakadt a szemünk. Már amikor megláttuk az egyébként eladó ház hirdetését Székesfehérvár Öreghegyen. Jöjjön egy 166,5 milliós szépség!

Az Öreghegyen kínált házról

“Székesfehérvár Öreghegy legszebb részén kínálom eladásra, ezt a csendes utcában fekvő, csodálatos családi házat. A hatalmas méretek és a sok szoba akár több generáció együttélésére is alkalmassá teszik ezt a házat. Az szinte biztos, hogy ennyi pénzért, ilyen jó helyen már nem venni, vagy építeni egy ekkora házat. Az épület egy 911 négyzetméteres parkosított telken fekszik, ahol a ház mellet még egy fűthető medence és egy garázs is helyet kapott. A földszinten nappali, étkező, hatalmas konyha, 2 szoba, egy fürdőszoba, egy WC kapott helyet 174 négyzetméteren. A nappaliból közvetlen kijárat van a délnyugati fekvésű hatalmas teraszra, ahonnan lépcső vezet a medencéhez. 

A tágas tetőtérben négy igazán nagy méretű napfényes szoba és egy fürdőszoba + külön WC kapott helyet. Igény szerint önálló lakrésznek is kialakítható, hiszen a lépcsőházon keresztül közvetlenül is megközelíthető. Az alagsorban kapott helyet a két állásos garázs, a szauna zuhanyzóval, egy terem billiárd asztallal és még több tároló helyiség, szintén 174 négyzetméteren. A ház 1990-ben épült és 2008-ban esett át egy teljes felújításon. 

A kivitelezés mindenhol minőségi anyagok felhasználásával történt. Egyedi gyártású fa nyílászárók, márvány pult a fürdőszobában stb. A belső elrendezés tervezésekor figyelembe vették, hogy igény szerint a két lakószint külön egységként is funkcionálhat. A fűtés gázkazánnal történik. Helyiségenként a legideálisabb hőleadó berendezést alkalmazva. A szobákban radiátorokat, míg a közösségi terekben, fürdőszobákban padlófűtést alkalmazva. A legnagyobb emeleti szobában még egy kandalló is található. […]

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!