“Kaliforniai” álomház + tóra vonatkozó tulajdoni hányad = ?

“Kaliforniai” álomház + tóra vonatkozó tulajdoni hányad = ?

Kaliforniai exkluzív álomház új tulajdonosát keresi Győr Rózsadombján! A tóra vonatkozó, 1/24 részt jelentő tulajdoni hányad biztos, hogy teljesen egyedi ritkaság az ingatlanpiacon. A fotók pedig… Hát persze, hogy ragyogóak!

“Szeretne ennek a luxus életérzésnek a mindennapokban részese lenne egy szinte önfenntartó, élhető méretekkel, nettó 300 nm-es lakótérrel, tóparti, közel 1000 nm-es telekkel rendelkező , exkluzív és egyedei enteriőrrel megtervezett házban élvezni a mindennapokat, mintha örök nyaralásban lenne része?

A ház tervezőjének és kivitelezőjének fontos volt a fentarthatóság fogalmának megvalósítása, így egy olyan ingatlant alkottak, melynek a havi fenntartási díja átlagban 20 e Ft, köszönhetően a használt napkollektoroknak, napelemeknek illetve a korszerű hőszivattyús rendszernek. Kivételes minőségűek a külső-belső nagyméretű nyílászárók, minden ablakfelületen elektromos zsaluzia adja fényvédést, kiemelve a modern elegancia nagy ívű életérzését.

 

A tóra vonatkozó tulajdoni hányad kérdéséről…

 

Egyik különlegessége, hogy a tó 1/24-es része tulajdoni hányad szerint e ház birtokosa. A házban közel 70 nm-es a nappali-étkező konyha hármas egysége a valódi kandallóval kiegészítve, melyek a tóra és a medencére is nézve rendkívül impozáns és megnyugtató érzést sugároznak a különleges enteriőrnek is köszönhetően. A 4 hálószoba, a 3 fürdő, a szauna, a vegyszermentes sós fedett medence, a jacuzzi, a kiváló méretekkel és tájolással rendelkező teraszok, a gardróbok, az egyedi tervezésű bútorok mind mind azt szolgálják, hogy jó legyen itthon lenni…. a szó szoros értelmében! 

Amikor itt vagyunk, örüljünk és élvezzük, amikor elmegyünk innen, vágyjunk rá, hogy ide térhetünk vissza. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?