Ennél gusztusosabb sorházi lakás nincs ma Csongrád-Csanád megyében!

Ennél gusztusosabb sorházi lakás nincs ma Csongrád-Csanád megyében!

Egy Újszegeden kínált sorházi lakás kapcsán sóhajtottunk fel. Ha esetleg nem is telik a 149,9 milliós szépségre, a lakberendezési megoldásokat érdemes inspiráció gyanánt megnézni!

Az eladó sorházi lakás részletei

“Újszeged kedvelt utcájában, lombos-fás környezetben, 250 méterre a holt marostól, 500 méterre az Erzsébet ligettől található ez a 2019-ben kulcsrakészen elkészült, prémium adottságokkal rendelkező sorházi lakás saját udvarral. A lakótér 116 m², amelyet 3 külön bejáratú hálószoba (9,6 m², 12,3 m², 10 m²) + egy amerikai konyhás, étkezős nappali (36,4 m²) + 2 fürdőszoba (5,3 m², 4,8 m²), egy gardrób, egy háztartási helyiség és 2 külön wc alkot. A lakótér elrendezése és a terek kihasználása minden szempontból előnyös és praktikus, kifejezetten érezhető a tudatos tervezés és a minőségi anyagok felhasználása. Az életteret kiterjeszti a földszinti fedett terasz (14 m²), az emeleti hálókból nyíló szintén fedett terasz (8,2 m², 3,4 m²), a saját parkosított udvar (87 m²) és a lakótérből közvetlenül megközelíthető 16 m²-es garázs. 

 

Energia kérdések és minőség sorházi lakás fronton

 

A sorházi lakás falazata 30 cm porotherm falazóelemmel készült amelyet 10 cm grafitos külső homlokzati hőszigeteléssel láttak el. A szomszédos ingatlannal közös teherhordó falak hanggátló téglából készültek, így nincsenek átszűrődő zajok. A lapos-tetőre 20 cm hőszigetelés került és az épületen belüli csapadék és szennyvíz lefolyókat akusztikai szigeteléssel látták el. Nagy hőszigetelésű, 3 rétegű, redőnyözött nyílászárók kerültek beépítésre. Az ingatlan energia felhasználása rendkívül alacsony, így a rezsiköltségek kedvező szinten tarthatóak. 

Az egész épület minden milliméterében tetten érhető a magas minőség és a prémium anyagválasztás. A gardrób helyiség, a beépített szekrények, a pakolhatóság, a dekorvilágítások, a sok természetes fény és a parkosított udvar a fedett terasszal olyan egyedülálló atmoszférát teremt, amely igazán szerethetővé és egyedülálló választássá teszi ezt az ingatlant. Az ingatlan per, teher és igénymentes, a birtokba adás a szerződéskötést követő 3-6 hónapban lehetséges. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!