Kaposkeresztúr: a hét ingatlan mindössze 15,2 millió forint?

Kaposkeresztúr: a hét ingatlan mindössze 15,2 millió forint?

Igen, úgy fest! a Kaposkeresztúr csendes részén kínált nyaralóban mi az egész évet el tudnánk képzelni. De a jelenlegi, vendégházas megoldás is persze jövedelmező lehet! Egy biztos, a privát kis borospincéért tényleg meg kell veszni!

 

A Kaposkeresztúr zártkerti részén kínált ingatlanról

“Kaposvár és Dombóvár között félúton, Kaposkeresztúr zártkerti részén eladó teljes berendezéssel együtt, egy vendégházként üzemelő kis nyaraló. Igali fürdő 23-km, Gunarasfürdő 19-km. Garantált a csend és a nyugalom. Az épület teljesen felújított azonnal használható. Jól megközelíthető, a műúttól 700 méter töltött murvás úton. Legközelebbi lakott falu 1,3 km-re postával, bolttal, patikával, benzinkúttal.

 

A Kaposkeresztúr területén álló ingatlan jellemzői

 

– 2051 m2-en fekszik

– az ingatlan 36 m2 -es, 1 szoba, konyha, fürdőszoba-WC és egy borospincéből kialakított étkező, amit akár más célra is lehet használni

– a fűtés fatüzelésű kályhával megoldott

– a meleg vízről villanybojler gondoskodik

– a vízellátás jelenleg szivattyús víztartállyal megoldott, de adott a kútfúrási lehetőség is

– szigetelt mennyezet

– az elektromos hálózatot 2 éve felújították

– wifis kamerarendszer […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?