Eladó Salgótarján egyik 1970-es évek végén épült vasbeton komplexuma

Eladó Salgótarján egyik 1970-es évek végén épült vasbeton komplexuma

A 4671 nm-es (!) ingatlan építése idején, az 1970-es évek végén bizonyára pompásan mutatott. A formákat tekintve ma is modernnek ható vasbeton együttes megérdemli a jobb sorsot. Az ár kapcsán kicsit zavarban vagyunk, a hirdetésben ugyanis 100 milliós eltéréssel találtunk két opciót. Egy biztos, kíváncsian várjuk, mi lesz a gigantikus komplexum sorsa!

 

Az 1970-es évek végén épült komplexumról

“Salgótarján városközpontjában, zöldövezeti, egyedülálló panorámával rendelkező, 4 szintes, fejleszthető belvárosi ingatlan 390 millió forint + ÁFA áron eladó. Jelenlegi épület, egy 1970-es évek végén épült vasbeton vázas , lapos tetős építmény.

 

A hasznos terület nagysága 4671 m2, a hozzá tartozó telek mérete 5291 m2. Az 1970-es évek végén épült ingatlan közművekkel, ivóvíz, szennyvíz, elektromos árammal rendelkezik a fűtési rendszerét a városi távhő látja el. Helyi építési szabályzatnak megfelelő tervekkel rendelkezik. Zöld hitelre is alkalmas beruházás.

 

Az épület a belváros tetején helyezkedik el, így az egész várost és a környező hegyek, várak is gazdagítják az épület panorámáját. Kiépített aszfalt út vezet az ingatlanhoz, de gyalogosan is könnyedén megközelíthető. A közelben található a vasút és autóbusz pályaudvar is. Infrastrukturális ellátottsága megfelelő, az alap és szakszolgáltatást biztosító intézmények a közelben találhatók.

Az ingatlan környezetében hasonló korú és építési állapotú, oktatási, kereskedelmi, lakó és iroda funkciót betöltő ingatlanok helyezkednek el.

Az épület szerkezetéből adódóan, lakás, iroda, szálló, munkásszálló, magánegészségügy, valamint iskola, kollégium funkció hasznosítására alkalmas és megvalósítható. A jelenleg elkészült tervek alapján az épületben 34 db 40-89 m2 hasznos alapterületű lakás helyezhető el. Melyekhez mindösszesen 912 m2 panorámás terasz kapcsolódik. Gépjármű tárolására 15 garázs, 4 terem és 14 nyitott beállóhely alakítható ki. 93 db 3-18 m2 alapterületű tárolót tartalmaz. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!