Íme egy 159 milliós, mosonmagyaróvári penthouse jellegű luxus lakás!

Íme egy 159 milliós, mosonmagyaróvári penthouse jellegű luxus lakás!

A 90 nm-es, mosonmagyaróvári, penthouse jellegű ingatlan csodás fotóinak, fényes tereinek nehéz volt ellenállni. Nem is bántuk meg az elegáns ingatlanra szánt kattintásokat…

“Mosonmagyaróvár egyik frekventált környékén, a városközpont közvetlen közelében, a Lajta-folyótól is csak néhány perces sétára, erdőre néző kilátással ELADÓ, egy 2017-es építésű, nappali+3 szobás, 90 nm hasznos alapterületű, liftes házban lévő, 4. emeleti, Penthouse jellegű luxuslakás. Amennyiben érdekli Önt ez a nem mindennapi ingatlan, kérem hívjon akár hétvégén is. 

A dél-keleti fekvésű, mosonmagyaróvári liftes házban lévő lakás különlegessége, hogy a nagy alapterületű legfelső szinten elhelyezkedő lakást ” U” alakban körülöleli a 85 nm nagyságú terasz.A lakás helyiségei: előszoba, közlekedő, konyha, étkező, nappali, 2 fürdőszoba, 3 hálószoba és külön 2 wc. A konyha magas szinten gépesített, a lakótér igényes, exkluzív kialakítású. A burkolatok minőségi járólapok és laminált parketta, a nyílászárók műanyagok elektromos redőnyökkel , szúnyoghálóval felszerelve. A fűtés gázkazánnal történik, radiátoros hőleadással. Az ingatlan legkülönlegesebb része a terasz, erdő felé néző oldalán található télikert, lapozható üvegfallal, szaunával, jakuzzival,fűtő-hűtő klímával felszerelve.A terasz többi részét dísznövényekkel ültette be a tulajdonos, magas ágyást épített, kerti kiülőket helyezett el, ahonnan csodálatos panoráma kilátás nyílik városra, a zöld övezetre. A lakás minden helyiségéből közvetlenül kiléphetünk a teraszra. Az ingatlanhoz tartozik a társasház alatti mélygarázsban 3 saját parkolóhely. A földszinti részen közös kerékpártároló áll rendelkezésre. A közös költség mindössze 12.000 HUF.”

 

A mosonmagyaróvári házról és környékéről

 

“Rendkívül igényes, kulturált , 34 lakásos társasház , tágas lifttel felszerelve.A földszinti lakások kis kerttel rendelkeznek,az 1.2.3 emeleti lakások nagy erkélyesek, a 4. emeleten 2 darab penthouse lakás található. Zárt biztonságos társasház, bejutás csak az ott lakók számára lehetséges. Csendes, forgalommentes övezet, új építésű ingatlanok szomszédságában.300 méter sugarú körben minden megtalálható, mint posta , iskola, étterem,rendőrség,bank, élelmiszerbolt , stb, ami a mindennapi élethez szükséges és ezek eléréséhez még csak kocsiba sem kell ülni. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!