Szédítő vonalak Debrecenből: egy 210 milliós ház Sámsonikertben!

Szédítő vonalak Debrecenből: egy 210 milliós ház Sámsonikertben!

A 343 nm-es, Sámsonikertben kínált reprezentatív otthon egyszerre masszív és vadregényes. A Makovecz jegyeket mutató ingatlan fotói között igazi utazás volt szétnézni!

“Debrecen, a régi Csapókert Sámsonikert városrészének csendes szegletében található, 2 generációs, összesen 344 m2 alapterületű, rusztikus, egyedi megjelenésű családi ház, 883 m2 telken eladó. A Sámsonikertben álló ingatlan 2 fő épületrésze dupla főfalazással illeszkedik egymáshoz. És a 2005-ben végzett hozzáépítés során a régebbi, kisebb alapterületű, nappali+1 szobás ház a főépülethez illeszkedő modern megjelenésű tetőt és homlokzatot kapott. 

Ez a XX. sz. közepéről származó, masszív, nagypolgári, téglaépítésű, hőszigetelt, 60 m2 alapterületű, gázcirkó fűtésű épület, 260 m2 telekrésszel (házhellyel együtt) és külön bejárattal rendelkezik. Így önállóan is használható. Az ingatlan jelenleg nappali, étkezőkonyha, étkező, háló, fürdő-wc elrendezésű. Ezt a bejáratnál egy fedett, ponyvával körbezárt, mintegy 8 m2 terasz egészít ki. Az eredeti elrendezést egyszerűen nappali-amerikai konyha-2 szobássá alakíthatjuk, ha a jelenlegi konyha hálószoba, a nappali pedig amerikai konyhás-nappali lesz.

 

Makovecz jegyek a Sámsonikertben

 

Az egyedi elképzelések alapján készült, Makovecz jegyeket mutató, átriumos főépületben az organikus elemek és a fém egyensúlyát, nagy felületű, modern nyílászárók egészítik ki. Így a nap átjárja a teljes házat. A térrendezés optimális, a fogadószinten nappali-amerikai konyha, étkező található és innen juthatunk ki a hátsó teraszra. Valamint a tágas, fűtött garázsba. Amíg az emeleti lakószinten 4 hálószoba, 2 fürdőszoba található, addig a 3. ún. szabadidő szinten további 2 szoba úgy is kialakítható. Úgy, hogy a 3. fürdőszoba és a fitnesz sarok érintetlen marad. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?