Eladó egy kétgenerációs álom ház Kápolnásnyéken

Eladó egy kétgenerációs álom ház Kápolnásnyéken

A 470 nm alapterületű, kétgenerációs ingatlan klasszikus eleganciával keresi új tulajdonosát. A vételár 289 millió forint. Lássuk, mit is kínálnak ezért Kápolnásnyéken!

 

“A KÁPOLNÁSNYÉKEN KÍNÁLT, KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ jellemzői:

 

– VÍZKÖZELI INGATLAN, VELENCEI TÓ MINDÖSSZE 1100 MÉTER!

 – Az épület 2 külön lakrészből áll, Mindegyikhez külön kazánnal, egyiknél plusz cserépkályha, másiknál kandallóval is lehet fűteni.

– Kétgenerációs lakótér:  470 nm, melynek elosztása a következő: Első lakérészben hatalmas nappali étkezővel ,konyha, előszoba, fürdőszoba, wc,  közlekedő,  emeleten két hálószoba nagy nappali, fürdőszoba, wc kapott helyet. A hatalmas 135 nm teraszon áthaladva a másik lakrész földszintjén található még  konyha étkezővel fürdőszoba wc-vel, nagy tágas nappali, emeleten szintén hatalmas nappali, szoba, fürdőszoba található.  Az egész ház alápincézve. Ki lett alakítva egy iroda helyiség. Többi helyiségek tárolók. 

– Praktikusan kialakított, tágas belső terek jellemzik.

– 2300 nm kert , gyümölcsfákkal.

-Délnyugati tájolás. 

-Fűtést és melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja, mind ezek mellet klíma berendezések valamint cserépkályha és kandalló találhatók

–  A Fúrt kút 48 m mélységből táplálja a ház vízellátását, de természetesen a vezetékes vízellátásra is át állítható […]

További részletek és fotók a Kápolnásnyéken kínált házról az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, kétgenerációs ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?