Így fest jelenleg madártávlatból a Garden Lakópark 

Így fest jelenleg madártávlatból a Garden Lakópark 

A székesfehérvári Garden Lakópark tovább épül, ráadásul most egy izgalmas szemszögből is megnézhetjük, hogyan fest jelenleg a helyszín. Azon belül pedig kicsit többet is megtudhatunk a futurisztikus nevű 2/L20.-as lakás kapcsán… Irány a helyi ingatlanpiac egyik újonca!
„Folytatjuk a GARDEN LAKÓPARK építését a 2.-es ütemmel! Székesfehérváron a Tasnádi utcában, a Maroshegyen. 20 lakás érhető el, 2023 őszi átadással. A jelenlegi értékesítés már 60% eladásnál tart! Négy szintes liftes épületben, a földszinten fedett beállókat és tárolókat, az 1,2, 3, emeleten három típusú/ elosztású lakásokat alakítottunk ki. Minden lakáshoz tartozik erkély. A déli oldalon parkra néző lakások helyezkednek el. 

Az épület szerkezete, előregyártott YTONG nagy elemes építési rendszerrel készül. Hanggátló falazattal, valamint lépésálló szigeteléssel az áthallást kivédve. A nyílászárók három rétegű, 6 légkamrás nyílászárók, rejtett redőnytokkal és alumínium redőnylamellákkal. Az erkély korlátok kialakítása tejüveggel megoldott, így az átlátást nem teszi lehetővé. Az erkélyek mérete kényelmes, fedett, jól használható akár a hidegebb időjárásban is. A lakások klímával felszereltek, a fűtés házközponti fűtésrendszer, a lakásokban a bejövő fő vezetékre felszerelt egyedi hőmennyiségmérővel. A lakáson belül padlófűtéssel megoldott. Az épület földszintjén zárt tárolókat, és fedett beállókat alkotottunk ki. 

 

A konkrét ajánlat további részletei

 

Kulcsrakész lakások vásárolhatóak, a kulcsrakész befejezéshez, a burkolatokat, beltéri ajtókat, és a szanitereket a tulajdonosnak kell kiválasztania. Az általunk értékesített újépítésű lakások tekintetében elmondható, hogy a közüzemi fogyasztások, jóval alatta vannak, a Kormány által előírt határértéknek. Mindez köszönhető, a modern, beépített anyagoknak. […]

2/L20.-as lakás. Annak ellenére, hogy ennek a 2 oldalról világos kis lakásnak nincs külön nyíló hálószobája, nagyon élhető, és könnyen berendezhető. A WC és a fürdőszoba külön helyiségben van kialakítva. A terasza részben fedett, csendes. és nyugodt. A fürdőszoba ablakos, világos. […]”

További izgalmas helyi lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Garden Lakópark ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?