Püspök utca-deluxe: Na ilyen egy európai szintű penthouse lakás!

Püspök utca-deluxe: Na ilyen egy európai szintű penthouse lakás!

A szegedi ában kínált, 115 nm-es és 115 milliót érő duplex lakás fotói kapcsán csak ámuldozni lehet. A modern és felújított helyi otthonok közül is kiemelkedik a valóban egyedi szépség!
„Szeged belvárosában, a Püspök utcában található, egyedi kialakítású penthouse lakás. Újépítésű, liftes épület legfelső, 6. emeletén található ez belső kétszintes, 3 hálószobás lakás, így a panoráma garantált és lélegzetelállító. Az amerikai konyhás nappaliból és a teraszról nappal egész Szeged szinte belátható, este pedig a város fényeit csodálhatjuk.

A tetőterasz a nappaliból közelíthető meg, ha a nagy tér és a panoráma nem lenne elég, négyszemélyes jakuzzit és szaunát is elhelyeztek itt. A lakás + a tetőterasz nettó alapterülete: 115,6 m2, (bruttó 87,7 lakás + 80,35 terasz) Az alsó, bejárati szinten vannak a különbejáratú hálószobák, az egyik en-suite nagyméretű káddal, a másik kettőhöz egy tusolós fürdőszoba tartozik. A nappali-konyha és a terasz kijárata a felső emeleten helyezkedik el. Itt is van egy fürdőszoba mosó és szárítógéppel. A lakás teljes berendezéssel eladó, egyedi és izgalmas stílusa a mai lakberendezési trendek szerinti. Azonnal költözhető. Műszakilag újszerű állapotban van a lakás. Hőszivattyús fűtése van, egyedi mérőórás. Az ablakokon elektromos redőny árnyékol. […]”

További csodás, helyi otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Püspök utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?