“Hét tó csodája”, avagy íme Pannonhalma legizgalmasabb hirdetése

“Hét tó csodája”, avagy íme Pannonhalma legizgalmasabb hirdetése

“Hét tó csodája” felütéssel kezdődik egy pannonhalmi, nem hétköznapi hirdetés a helyi ingatlanpiacon. Az 1,42 milliárdos terület fotói magukért beszélnek. Lássuk azonban a részleteket is!

“Hét tó csodája”

 

“Pannonhalma kedvelt turisztikai célpont, főként a Pannonhalmi Bencés Főapátságról és épületeiről híres ,melyek 1996 óta az UNESCO Világörökség részét képezi. Eladó 92 hektáron hét tó csodálatos, gyönyörű környezetben, gazdag madárvilággal, valamint 2 igényes családi ház , halászház , terménytároló, modern munkagépek. A terület összközműves , a szennyvíz csatornahálózatra van kötve. Vízjogi és útcsatlakozási engedéllyel rendelkezik. Napelempark látja el az egész terület elektromos energia ellátását: 2 igényes családi ház,halászház ,tárolók , reflektorok, a tavak levegőztető rendszere. 

A legnagyobb tó 27 ha , melyből évente 15 vagon halat halásznak le. A terület rendezettségét a tulajdonosok igényes munkája tükrözi. A teljes terület megvásárolható, nem esik a földtörvény alá. Az egyik tó partján 10 ha-on beépíthető , üdülőövezet alakítható ki. Az engedélyezett tervek hatalmas üzleti lehetőséget rejtenek magukban : egy panzió, 1 étterem , egy 9 üzlethelységből álló üzletközpont , camping , 50 apartman ház megépítésére szólnak .A legnagyobb tó alkalmas lehet vízisportok helyszínének kialakítására. Reptér 20 percre található (Győr-Pér Airport) […]”

További izgalmas, eladó házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?