A nyugalom szigete: luxus és csodás élővilág Cibakháza egyik eladó birtokán!

A nyugalom szigete: luxus és csodás élővilág Cibakháza egyik eladó birtokán!

A barátságos, a tájba jól illeszkedő épület már önmagában megérné a 340 milliós vételárat. Hát még a csodás birtok, a Tisza part és gazdag, izgalmas élővilág! 

“Egy nyugodt vidéki OÁZIS a mai rohanó világban! Rendezvény háznak, panziónak, céges üdülőnek kiváló lehetőség!! Irodánk eladásra kínálja a képeken látható exkluzív birtokot! Távol a város zajától. A telken található 4 ingatlan – melyek jelenleg is aktív üdülőként üzemelnek – a vízpart közvetlen közelében fekszik. A főépületet egy felújított és az eredeti épülethez képest kibővített Gátőrház alkotja. Bruttó alapterülete 243m2. A két további apartmanház alapterülete 206m2 és 71m2. A borospince 40m2. A két garázst, éttermet, konyhát, raktárat, és a személyzeti szállást magába foglaló épület alapterülete 254m2. Az épületekben padlófűtés, falfűtés, cirkófűtés üzemel, továbbá cserépkandalló biztosítja a kellemes hőmérsékletet. 

 

Az egyedi és minőségi bútorok méltán képviselik a luxust. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2000m2.A kertben 50 db diófa található.  A vízparti panorámát nemcsak az ingatlanokból, de több napozó teraszról és erkélyről is megcsodálhatjuk, valamint a házhoz tartozó stégről is csodás panoráma nyílik a Tisza holtágára. Igényesen kialakított kültéri kemencék és fedett kerti kiülők is helyet kaptak. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!