Hű, micsoda Turul oldali privát “borozót” találtunk!

Hű, micsoda Turul oldali privát “borozót” találtunk!

A 259 milliós, ragyogó ingatlan sok szempontból gusztusos. De a borospincét azért elsőnek néznénk meg egy bejáráson. Irány Tatabánya és a Turul oldal!

A Turul oldali ingatlanról

 

Az eladó tatabányai, Turul oldali “családi ház jellemzői:- 2 külön bejáratú, egymástól független tégla építésű ingatlan található ezen a 2017-ben épült, örök panorámás birtokon,  – telekterülete 2300 m2, ahol egy külön bejáratú 51 nm2-es ( 1 szoba + nappali konyha +fürdő-Wc) és egy 116 m2 -es 3 szoba+ fürdőszoba, nappali -konyha- étkező , ahol a hálószobához külön gardóbszoba , saját fürdőszoba és egy 2 személyes infra szanuna tartozik. – a ház első részében egy 51 m2 -es dupla garázs található, ahol egy zuhanyzó és külön wc lett kialakítva. Ezen a szinten kapott a helyet a házak gépészeti rendszere.

 

Innen tudjuk megközelíteni a 27 m2 -es száraz boros pincét ami kisméretű téglából épült és a ház ékköve lett ! Szellőztetése megoldott!Víz, villany bevezetve! – továbbá a dupla garázs mellett egy 1 beállásos garázs is található.- Mindkét ingatlan minőségi anyagokból épült,  minőségi szaniterekkel, ahol a beépített wc tartályokhoz belső rendszerű érzékelős szagelszívók lettek felszerelve- hőszivattyú segítségével mennyezeti hűtés és padló fűtés is használható- 5.2 KW -os 3 fázisú napelem, energiaellátás 3* 32 A ( H tarifás )- 20 cm -es grafitos reflex homlokzati szigetelés- 30 -as Porotherm tégla-30 cm -es cellulóz fújt födém szigetelés-A parkosított kert vakondhálóval és öntözőrendszerrel felszerelt , ahol egy 52 m mély kút is található, melynek hozama óránként 1,5-2 m3 ! ( bevezetve az épületbe, mosókonyhába és wc -re )- a teljes kényelmet biztosítja a kertben található 6 személyes jacuzzi, mely egy 2 oldalról zárt fa szerkezetű tető alatt kapott helyet.- a kertben egy kinti konyha is ki lett építve ( téglából ), mely árammal felszerelt, főzesre, baráti öszejövetekre kiválóan alkalmas.Rengeteg szépség és apró de fontos dolog fellelhető még ebben a csodás paradicsomban! Ezt nem lehet leírni, ezt látni kell! Szinte okos otthon, minimális rezsi költségekkel! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és tördelésével közöljük.